Květnový večer
Květnový večer se týkal italských vín.
Dodavatelská firma uspořádala prezentaci italských vín. Bylo připraveno devět lahví, zároveň tak parmazán. Italská vína vynikají plností díky slunci, červená jsou těžká až, dalo by se říci až hutná, samozřejmě vína označená D.C., D.O.C., a D.O.C.G. Všude po světě se vyrábí i stolní vína, samotné chianti má plné rozpětí. Od stolního vína až po luxus. Italové proto používají i jinou metodu značení a ta má svoji historii. Někdy v sedmnáctém století měl italský šlechtic francouzskou milenku a věděl, že je nasazená špiónka. Moc jí chutnalo Barollo a Barbaresco. Na sudu Barollo, na označení vinic nebylo Barollo, až to po dvou létech vzdala. Celé to spočívalo na přejmenování odrůdy Nebiollo. Po třech létech v sudu Barbaresco, po pěti Barollo. Celé osazenstvo konstatovalo, jak plné chutě mlsnému jazyku dává kombinace červených vín s parmazánem.